Contact

mail@gemini-theme.com
+ 001 0231 123 32

Follow

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

Telt

Slider

NorLense Shelter Solutions - High Pressure Inflation Tech™

I over 15 år har NorLense produsert oppblåsbare telt basert på vår unike høytrykksteknologi.
NorLense Høytrykk-Oppblåsbare Telt har innkvartert militære, humanitære og beredskapsorganisasjoner over hele verden, oppnådd anerkjennelse for høy kvalitet og enkelhet å bruke, pålitelig i alle typer klima og værforhold.

Styrke, holdbarhet, rask og enkel distribusjon

Blant de viktigste fordelene ved NorLense Høytrykk-Oppblåsbare Telt er styrke og holdbarhet, rask distribusjon, og minimal arbeidskraft krav. Minimalt vedlikehold, lite logistikk og deler bidrar til en lav levetidskostnad.

Produsert ved NorLense produksjonsanlegg i Norge og er produsert i henhold til ISO 9001 og 14001 standarder.

NorLense SWIFT Telt System

NorLense SWIFT Teltene er raske og modulære systemer spesialdesignet for å imøtekomme kravene til høy mobilitet og komfort i alle typer klima. Utviklet i nært samarbeid med den norske hæren og brukes daglig av dem i en rekke operasjoner over hele verden.
SWIFT Teltene er en komplett One-Piece løsning uten løse deler, integrert gulv og komplett Høytrykk Luftbue-struktur. Den unike strukturen bidrar til rask og enkel oppsett / nedtaking for brukerne i feltet, og minimere risikoen for driftsfeil med manglende eller ødelagte deler.
Alle SWIFT Telt leveres standard med integrert gulv, tre-lags vinduer, taktisk plassering for belysning og kabeloppsett, tilkoblinger for HVAC-systemer, teltplugger, felt reparasjons sett og transportcover.
Størrelser fra 7,5 - 60 m²

Ekstrem allsidig

SWIFT Teltene er laget av vanntett, brann- og UV-resistent materiale og kan håndtere temperaturer fra -45 °C til + 70 °C. Høytrykksstrukturen påvirkes ikke av temperaturendringer og kan takle tung vind og snø belastning. Testet og bevist av klienter i tøffe forhold med vindhastigheter på opptil 145 km / t.

Høy Modularitet og Fleksibilitet

Swift telt enheter kan kobles sammen i ulike konfigurasjoner for å lage en komplett infrastruktur. Tillater tilkoblinger i alle retninger av teltet (kort og langside), container og kjøretøyforbindelser.

Nøkkelegenskaper:

 • Rask oppsett og enkel betjening
 • Minimum antall personell
 • Kan stå på alle overflater
 • One-Piece løsning (ingen løse deler)
 • 100 % mobil
 • Modulprinsipp og funksjonell
 • Ingen behov for konstant lufttilførsel
 • Lav vekt og transportvolum
 • Takler alle forhold
 • Ikke påvirket av temperaturendringer
 • Minimum vedlikehold og service
 • Lav livssykluskostnad og lang servicetid i bruk
...

Datasheet - Norlense

Datasheet Norlense swift tent system, rapid and easy setup in the field   Download PDF File Here

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.norlense.no/