Contact

mail@gemini-theme.com
+ 001 0231 123 32

Follow

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

Beach Cleaning
Luseskjørt
Slider

Luseskjørt

Lakselus som en biologisk utfordring – Luseskjørt som fysisk barrierer; 

Lakselus er en biologisk utfordring i havbrukssektoren som koster næringen tap av enorme verdier. Men lakselusproblematikken er også ett særdeles viktig tema vedrørende oppdrettsfisken velferd. Dess mindre lus og avlusninger, dess bedrelevevilkår for laksen.

Lakselusen trives best i øvre del av vannsiktet. Et montert luseskjørt reduserer i tillegg til påslag av lakselus også forurensning/skit på innsiden av skjørtet, samt mindre begroing på oppdrettsposen. Luseskjørt er derfor en god preventiv investering som en fysisk barriere for å stenge lusen ute fra laksen.Mindre kostnader til avlusning bidrar til lavere dødelighet og bedre økonomi.

Norlense som kvalitetsleverandør;

NorLense produserer luseskjørt i ønsket dybde og lengde etter kundens ønsker og spesifikasjoner. 

Vår erfaring og kunnskap er opparbeidet siden 1975 med produksjon og utvikling av marine produkter. Denne erfaringen bidrar til at våre produkter er utviklet i henhold til de strengeste kravspesifikasjoner med tanke på råvarer, slitestyrke og produksjonsteknologi. Vi bruker kun råvarer av beste kvalitet, produsert av anerkjente leverandører. Våre luseskjørt blir produsert i moderne produksjonsfasiliteter i Lofoten.

Luseskjørtene blir produsert med en sterk toppseksjon av høy kvalitet som motstår de mest hardføre belastninger. Skjørt duken er av sterkeste airbag kvalitet med svært høy slite- og rivestyrke. Blymengde tilpases kundens ønsker og behov. Som en miljøbevist samarbeidspartner tilbyr vi gunstige returordning på bly. Alle våre luseskjørt blir pakket i «pølseruller» som medfører et raskt og enkelt utsett.

Våre luseskjørt kan også leveres med løsninger for merdkanten som forhindrer utfordringene med ising. Skvettkanten er også preventiv mot rovdyr, som f.eks oter.

Norlense er kvalitet og mijøsertifisert av DNV
NorLense er en kvalitet og mijøbevist samarbeidspartner, som er sertifisert av DNV-GL. Selskapets er ISO sertifisert innen kvalitetsledelse (ISO 9001) og miljøstyring (ISO 14001) og gjennomgår årlig revisjon på området. Sertifiseringer krever at selskapet har strenge kvalitetsrutiner i organisasjon som etterleves til enhver tid. Slike kvalitetsrutiner bidrar til å sikre at produktene har gjennomgående høy kvalitet.
Bedriften har en historikk helt tilbake til 1975 og har produsert fleksible produkter som opprettholder funksjon og levetid over lang tid i marint miljø.