Nødsituasjoner

(24 timers service telefon)

+47 76 11 81 80​

lensetest ekstrem vind

Lensetest i ekstremvær på over 70 m/s

Produksjonsanlegget og oljelensene ved Fiskebøl fikk virkelig testet seg under ekstremværet som gjorde store skader i Nord-Norge.

Det var den 23. september at ekstremværet feide over Lofoten og Vesterålen med en enorm styrke. Test-lensen som ligger i fjorden like utenfor produksjonsanlegget fikk kjenne de enorme naturkreftene, men var som forventet like hel etter at uværet hadde lagt seg. Verre var det med bygningene på land, som fikk store skader under uværet. Tross de store skadene som produksjonsanlegget hadde, var det kun en nedetid på 2 timer.

Beliggenheten med mye arktisk vær og mye røff sjø gir store muligheter for langtidstesting av produkter. Dette gir NorLense et godt grunnlag for å analysere langtidseffekten på de ulike råvarene. Lokasjonen er optimal for å produsere kvalitetsutstyr, slik at beredskap skaper forutsigbarhet.

Slike værforhold var også avgjørende da Olje- og Energidepartementet valgte å etablere nasjonal test-base for arktisk oljevern-utstyr på Fiskebøl.

lensetest

Del på sosiale medier

Oljevern

NorLense er en av verdens ledende utviklere og produsenter av oljevernutstyr.

Telt

NorLense utvikler og produserer oppblåsbare telt basert på vår unike høytrykksteknologi. Høy kvalitet og enkelt å sette opp, pålitelig i alle typer klima og værforhold.

Havbruk

NorLense har 40 års erfaring fra marin sektor med strenge kvalitetskrav fra oljesektoren.

Spesialprodukter

Hos NorLense innser vi at kundens spesifikke og mangfoldige behov krever tilpassede systemer.