Nødsituasjoner

(24 timers service telefon)

+47 76 11 81 80​

NorLense søker medarbeidere

NorLense er i vekst og vi ønsker å utvide vår produksjonsavdeling med flere produksjonsmedarbeidere

30.08.23

NorLense søker etter produksjonsmedarbeidere til vår produksjon på Fiskebøl. Som produksjonsmedarbeider i NorLense får du være med å produsere produkter med mening som selges til hele verden. Du vil være med å produsere oljelenser og andre oljevernprodukter som er med å sikre rene hav og kystområder. Som produksjonsmedarbeider vil du også være med å produsere høytrykks oppblåsbare telt som blant annet benyttes av Forsvaret, Røde Kors og andre hjelpeorganisasjoner. Teltene benyttes blant annet til feltsykehus.

I produksjonsprosessen benyttes det symaskiner, HF (high-frequency) og varmluft til sveising av plastduker. Har du erfaring med dette er det et pluss, men ingen nødvendig forkunnskap. Vi gir det opplæring på våre ulike maskiner.

I produksjonsavdelingen er det et godt, ungt og mangfoldig miljø. Vi har ansatte som pendler fra Svolvær, Kabelvåg, Laupstad, Strønstad, Melbu og Stokmarknes. Arbeidstidene er tilrettelagt for pendling med Melbu-Fiskebøl ferga.

Den riktige kandidaten vil oppleve arbeidet som utfordrende og givende og med store muligheter for personlig utvikling og påvirkningskraft i et spennende miljø.

Kvalifikasjoner

  • Høy arbeidsmoral og gode samarbeidsevner
  • Initiativrik og selvstendig
  • Strukturert og ryddig arbeidsform
  • Fleksibel og omgjengelig
  • Norsk og engelsk språk

Arbeidsoppgaver

  • Produksjon av oljelenser og telt
  • Montering og ferdigstilling av produkter
  • Håndtering av produksjonsmaskiner
  • Pakking


Arbeidssted
: Våre lokaler på Fiskebøl i Vesterålen/Lofoten.
Oppstart: Høsten 2023
Søknadsfrist: Snarest. Søknader vil bli behandlet fortløpende.
Antall stillinger: 5-10. Både faste og prosjektbaserte stillinger

NorLense

NorLense ble etablert i 1973 og er i dag en verdensledende leverandør av oljevernutstyr og komplette camper med oppblåsbare høytrykkstelt (Shelter Solutions). Selskapet er lokalisert på Fiskebøl (Vesterålen) med salgskontor i Sandvika, Brasil, Australia og UK. All produksjon foregår i selskapets lokaler på Fiskebøl. Selskapet har en god posisjon i det internasjonale markedet og har langsiktige rammeavtaler med de mest krevende kunder i verden (For eksempel. Nato, FN, Røde Kors, Forsvaret etc)

 

Kontaktperson ved spørsmål om stillingen

Mirela Al Kaissy
Produksjonsleder
E-post: mirela@norlense.com
Mobil: 988 29 750

 

Send din søknad snarest

 

Del på sosiale medier