Telt

NorLense Telt - Beredskapstelt med høytrykksteknologi

Siden tidlig på 2000 tallet har NorLense produsert oppblåsbare telt basert på den unike høytrykksteknologien fra oljelensene. NorLenses oppblåsbare telt har innkvartert militære, humanitære og beredskapsorganisasjoner over hele verden. Teltene har oppnådd anerkjennelse for høy kvalitet og enkelhet å bruke, og er pålitelig i alle typer klima og værforhold.

Styrke, holdbarhet, raskt og enkelt oppsett

Blant de viktigste fordelene ved NorLenses oppblåsbare telt er meget god styrke og holdbarhet, raskt og enkelt oppsett som krever minimalt med arbeidskraft. Teltene trenger minimalt med vedlikehold, og har en lav levetidskostnad. NorLense er i stand til å tilby respons i verdensklasse takket være en beholdning av reservedeler, og 24 timers vakttelefon. De oppblåsbare teltene er produsert ved NorLenses produksjonsanlegg i Nord-Norge, og er produsert i henhold til ISO 9001 og 14001 standarder.

NorLense SWIFT Telt System

NorLense SWIFT Teltene er raske og modulære telt-systemer spesialdesignet for å imøtekomme kravene til høy mobilitet og komfort i alle typer klima. Teltene er utviklet i nært samarbeid med den norske hæren, og brukes daglig av dem i en rekke operasjoner over hele verden.

SWIFT Teltene er en komplett «alt i ett» løsning uten løse deler, integrert gulv og komplett høytrykks luftbue-ramme. Den unike luftbue-rammen bidrar til raskt og enkelt oppsett og nedtaking for brukerne i feltet, og minimerer risikoen for driftsfeil med manglende eller ødelagte deler.

Alle SWIFT teltene leveres standard med integrert gulv, tre-lags vinduer, taktisk plassering for belysning og kabeloppsett, tilkoblinger for HVAC-systemer, teltplugger, felt reparasjons-sett og transportcover. Størrelsene er fra 7,5 – 60 m²

Telt med ekstrem allsidighet

SWIFT Teltene er laget av vanntett brann- og UV-resistent materiale, og kan håndtere temperaturer fra -45 °C til + 70 °C. Høytrykksstrukturen påvirkes ikke av temperaturendringer og kan håndtere tung vind og snø-belastning. Teltene er både testet og brukt av klienter i tøffe forhold, med vindhastigheter på opptil 145 km/t.

Telt med høy modularitet og fleksibilitet

Swift teltene kan kobles sammen i ulike konfigurasjoner for å lage en komplett infrastruktur, for eksempel en teltleir. Teltene tillater tilkoblinger i alle retninger, både på kort og langside. Teltene kan også kobles mot containere og kjøretøy.

Shelter sollutions
Nøkkelegenskaper:
 • Meget raskt oppsett og enkel betjening.
 • Minimum antall personell kreves.
 • Teltene kan stå på alle overflater.
 • Alt i ett løsning (ingen løse deler).
 • 100 % mobilitet.
 • Teltene er modulære og funksjonelle.
 • Ingen behov for konstant lufttilførsel.
 • Lav vekt og lavt transportvolum.
 • Takler alle miljø, klima og vær-forhold.
 • Teltene påvirkes ikke av temperaturendringer.
 • Minimalt med vedlikehold og service.
 • Lav livssykluskostnad og lang levetid.

Klikk på bilder for å forstørre

Oljevern

NorLense er en av verdens ledende utviklere og produsenter av oljevernutstyr.

Telt

NorLense utvikler og produserer oppblåsbare telt basert på vår unike høytrykksteknologi. Høy kvalitet og enkelt å sette opp, pålitelig i alle typer klima og værforhold.

Havbruk

NorLense har 40 års erfaring fra marin sektor med strenge kvalitetskrav fra oljesektoren.

Spesialprodukter

Hos NorLense innser vi at kundens spesifikke og mangfoldige behov krever tilpassede systemer.