Emergencies

(24 hour service phone)

+47 76 11 81 80​

NorLense is looking for production employees

NorLense is experiencing growth, and we want to expand our production department with more employees.

29.06.23

NorLense søker etter produksjonsmedarbeidere til vår produksjon på Fiskebøl. Som produksjonsmedarbeider i NorLense får du være med å produsere produkter med mening som selges til hele verden. Du vil være med å produsere oljelenser og andre oljevernprodukter som er med å sikre rene hav og kystområder. Som produksjonsmedarbeider vil du også være med å produsere høytrykks oppblåsbare telt som blant annet benyttes av Forsvaret, Røde Kors og andre hjelpeorganisasjoner. Teltene benyttes blant annet til feltsykehus.

I produksjonsprosessen benyttes det symaskiner, HF (high-frequency) og varmluft til sveising av plastduker. Har du erfaring med dette er det et pluss, men ingen nødvendig forkunnskap. Vi gir det opplæring på våre ulike maskiner.

I produksjonsavdelingen er det et godt, ungt og mangfoldig miljø. Vi har ansatte som pendler fra Svolvær, Kabelvåg, Laupstad, Strønstad, Melbu og Stokmarknes. Arbeidstidene er tilrettelagt for pendling med Melbu-Fiskebøl ferga.

Den riktige kandidaten vil oppleve arbeidet som utfordrende og givende og med store muligheter for personlig utvikling og påvirkningskraft i et spennende miljø.

Kvalifikasjoner

  • Høy arbeidsmoral og gode samarbeidsevner
  • Initiativrik og selvstendig
  • Strukturert og ryddig arbeidsform
  • Fleksibel og omgjengelig
  • Norsk og engelsk språk

Arbeidsoppgaver

  • Produksjon av oljelenser og telt
  • Montering og ferdigstilling av produkter
  • Håndtering av produksjonsmaskiner
  • Pakking


Arbeidssted
: Våre lokaler på Fiskebøl i Vesterålen/Lofoten.
Oppstart: Høsten 2023
Søknadsfrist: Snarest. Søknader vil bli behandlet fortløpende.
Antall stillinger: 5-10. Både faste og prosjektbaserte stillinger

NorLense

NorLense ble etablert i 1973 og er i dag en verdensledende leverandør av oljevernutstyr og komplette camper med oppblåsbare høytrykkstelt (Shelter Solutions). Selskapet er lokalisert på Fiskebøl (Vesterålen) med salgskontor i Sandvika, Brasil, Australia og UK. All produksjon foregår i selskapets lokaler på Fiskebøl. Selskapet har en god posisjon i det internasjonale markedet og har langsiktige rammeavtaler med de mest krevende kunder i verden (For eksempel. Nato, FN, Røde Kors, Forsvaret etc)

Kontaktperson ved spørsmål om stillingen

Mirela Al Kaissy
Produksjonsleder
E-post: mirela@norlense.com
Mobil: 988 29 750

Send din søknad snarest


Share on social media